LO, Arbeiderpartiet og AUF brukte "gaukedagen" - NS sin offentlige høytidsdag - 1. mai, til å spre jødehat, antisemittisme og Israelhat.



Arbeiderpartiet og LO sprer ren antisemittisme og jødehat.
Av Jim T. Slaaen

Det tyske og det norske Arbeiderparti - Likheten er slående, og den 1. mai 2017 så vi nok et bevis på at disse to søsterpartiene er mer like enn folk flest liker å tro. Begge bildene er valgplakater fra disse Arbeiderpartiene i 1933

LO, Norges Sosialdemokratiske Arbeiderparti (NSDAP) og Norges svar på Hitler-Jugend - AUF, tar opp arven etter sitt tyske sosialistiske søsterparti, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiters Partei" (NSDAP), med å bedrive antisemittisme og jødehat, og viser full støtte til en terroristgruppe og et terrorregime - Hamas og "Palestina". Vidkun Quisling hadde nok vært stolt av både LO, Arbeiderpartiet og AUF i dag med det jødehatet og antisemittismen de har spredd i flere byer rundt omkring i Norge på den dagen som Nasjonal Samlings leder - Vidkun Quisling gjorde til offentlig høytidsdag med lov av 23. april 1942:


1. mai offentlig høytidsdag innført som fridag av Vidkun Quisling 23. april 1942
Kilde: https://media.digitalarkivet.no/view/39765/304


Her er bare noen få eksempel på bilder fra LO sitt budskap på NS-dagen:

LO, Arbeiderpartiet og AUF bedriver jødehatet og antisemittisme. En skam at en slik organisasjon, politisk parti og ideologi får bedrive rasisme uten at det får konsekvenser.



Tro når sosialister skal lese seg opp på geografi. Det heter Judea og Samara, ikke vestbredden. 


"Palestina" er fritt, landet heter Jordan


At LO går i tog for fremming av jødehat og antisemittisme, viser at folk burde melde seg ut av denne nazi-organisasjonen.


Jeg håper Israel følger opp med å stoppe alle medlemmer av LO, Arbeiderpartiet og AUF fra å komme inn i Israel.


Nasjonalforsamlingen i _Israel, Knesset har vedtatt en lov som forbyr innreisetillatelse eller oppholdsrettigheter til alle utenlandske borgere som oppmuntrer til økonomisk, kulturell eller akademisk boikott av Israel. LO, Arbeiderpartiet og AUF viser at de bør i høyeste grad rammes av denne loven. Kjenner du noen som demonstrerte mot Israel på 1. mai, angi de til den israelske ambassaden. 
Også i Trondheim var nazistene i LO, Arbeiderpartiet og AUF ute og spredde rasisme, jødehat og antisemittisme


AP + LO = Korrupsjon
Jeg vil oppfordre alle til å melde seg ut at LO, og ikke minst la være å stemme på Arbeiderpartiet under høstens valg den 11. september 2017.
Ved å stemme på AP eller være medlem av LO, støtter du antisemittisme og jødehat. Det var slike gode nordmenn kjempet tappert imot, fra 9. april 1940 til 8. mai 1945. En gang i tiden sa lederen for Arbeiderpartiet - "Aldri mer". Det har Arbeiderpartiet av i dag totalt glemt. Landssvikeren Vidkun Quisling ville vært stolt over sitt søsterparti og deres interesseorganisasjon og største inntektskilde gjennom korrupsjon - LO.

Hvordan Arbeiderpartiet, LO og A-media bedriver sin kartellvirksomhet basert på ren korrupsjon
LO gir 10 millioner blodpenger i ren korrupsjon til Arbeiderpartiet til valgkampen i 2017




Ikke kall fakta for hat. Det bare viser totalt mangel på kunnskap. 


Bilder og material som er brukt som dokumentasjon er videreformidlet iht åndsverksloven § 23, Creative Commons-lisens for bruk i undervisning, opplæring og kommentering.

Use of copy protected material, is protected by the Fair Use Clause by the U.S. Copyright Act of 1976, which allows me to use copyrighted materials for the purpose of commentary,
criticism and/or for educational use.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




Populære innlegg fra denne bloggen

Nazism, Fascism, Communism, Green Fascism, and Social Democracy belong to the same ideology - Socialism!

Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet og FrP på vei å gjøre regjeringen og Stortinget til en ulovlig regjering og et ulovlig Storting.

Exit Utøya - Hvor ufattelig naiv er det mulig å bli Mads A. Andersen.